SIMon®: leren komt tot leven op de virtuele werkvloer!

Leren komt tot leven op de virtuele werkvloer!

Maak kennis met de basis van de succesvolle TrainStation methode: SIMon®, de speciaal ontwikkelde online praktijksimulator. Cursisten staan vanaf de 1e dag midden op de virtuele werkvloer die de dagelijkse praktijk tot leven brengt. Alle opdrachten worden in deze interactieve, 360° leeromgeving gemaakt en verwerkt. Met SIMon® maken cursisten zich alle werkzaamheden, regels en richtlijnen binnen de organisatie eigen. Leren wordt beleven.

Optimaal presteren door motiveren!

Bij traditionele kennisoverdracht wordt zo'n 15 % van de opgedane kennis onthouden. Met de praktijksimulatie van SIMon® kan het leerrendement echter oplopen tot wel 85%. SIMon® draagt niet alleen uiterst doeltreffend kennis over, maar geeft mensen ook het gevoel dat ze echt iets kunnen en weten. Ze vinden het leren boeiend en ervaren dat ze een belangrijke schakel zijn binnen de organisatie.

De tool voor vaardigheid!

SIMon® is modulair opgebouwd met alle elementen van de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Van productkennis, verkoop en klantgericht werken tot veiligheid en arbo, alles zit er in.
Ook nieuwe ontwikkelingen zijn moeiteloos in SIMon® te integreren. De kernkwaliteiten van de cursist worden gekoppeld aan het trainingsprogramma. Zo kan elke deelnemer een individueel leertraject volgen. Overal, in zijn eigen tempo en wanneer dat het beste uitkomt.